Home > Novitet i inovacije > Profine PremiLine - novi klizni sistem Profine PremiLine - novi klizni sistem

Novi PremiLine klizni sistem vrata i prozora je dodatni razvitak KBE kliznih sistema.

On se dokazuje svojom lakoćom i nečujnošću. Pomoću mnogih tehnički rafiniranih riješenja nastao je dugotrajan, siguran i prije svega komforan sistem kliznih vrata.

Jačina PremiLine-a se pokazuje u detalju. Sistem kliznih vrata se specijalno prilagodio regionalnim potrebama, kao i zahtjevima specifičnim za neku zemlju. Tako se npr. za Englesku integrirao prostor za ubacivanje pošte ili posebno dragocjena gornja daščica od plemenitog metala, koja sistemu pruža nečujno pomjeranje i istovremeno daje kvalitetnu ljepotu.

Dodatna prednost PremiLine-a je sredina sa aluminijskim ojačanjem sa drškom za potpuno otvaranje. Ona nudi veliku stabilnost, sigurnost i dihtovanje. Tako se mogu realizirati veće površine prozora i kliznih elemenata, nego što je to bio ranije slučaj. Takođe se mislilo i na ugradnju tih velikih elemenata. Tako se vanjski okvir može zavariti ili alternativno mehanički spojiti na licu mjesta. Problemi sa uskim stepenicama time pripadaju prošlosti.

Pored mnogih inovativnih novina KBE PremiLine sistem kliznih vrata je kompatibilan sa svim 70mm-skim sistemima prozora i RolaPlus-PVC ugradbenim kutijama.

Sve u svemu su to neke male prednosti sa jedne velike liste. Zbog toga je KBE uvjeren u to, da čini pravi korak sa uvođenjem na tržište novog sistema kliznih vrata i time kupce, kao i prerađivače komforno vodi u budućnost.

Download:
Prospekt PremiLine ENG (0,73 Mb)